Home

Welkom op de website van Oelan Oede. Wij zijn Jolanda en Jan van der Stelt, en fokken op kleine schaal Chow Chows. In het verleden hadden we ook Basenji's en Greyhounds, maar tegenwoordig beperken we ons tot de Chow's.

Al meer dan 40 jaar is Jan is het bekende gezicht op de hondenshows, terwijl Jolanda thuis druk is met de verzorging en het onderhoud van de honden. Met de camper wordt bijna elk weekend een hondenshow in Nederland, België en Duitsland bezocht. Ook de wereldshows (WDS) en de Europese shows (EDS) van de FCI staan steevast op het programma. 

Met onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels vele tientallen kampioenen gefokt. Eigen gefokte honden, maar ook honden die we importeerden uit diverse landen en werelddelen behaalden vele overwinningen. Wij maken gebruik van uitsluitend de beste fokdieren om zo voor u gezonde honden met prima karakters te fokken.

Wit u meer informatie, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij delen graag kennis en informatie met geïnteresseerden, we doen dat liever in een persoonlijk gesprek dan via een website. 

Print